2014 m. sausio 4 d., šeštadienis

Pigūs lėktuvų bilietai – kaip atsiskaityti?




Pigūs lėktuvų bilietai – kaip atsiskaityti?
Sakysite, už lėktuvo bilietus susimokėti internetu lengva?
Manoma, kad tai nėra sunku, bet į šį klausimą galėtų kiekvienas atsakyti ir pasisakyti individualiai. Vieni niekai, numos dažnai keliaujantys lėktuvais, o  ką daryti tiems, kurie nori lėktuvų bilietus pirkti internetu ir tai daro pirmą kartą?

Aviabilietai – atsiskaitymas

Už lėktuvų bilietus galima atsiskaityti ir internetu, pradedant nuo banko debetinės ar kreditinės kortelės ir baigiant bankiniu pavedimu. Žinoma, jei bilietus perkate agentūroje, tada prisideda dar viena papildoma galimybė – už skrydžio bilietus susimokėti grynais. Internetinės bilietų bendrovės paslaugas teikia 24 valandas per parą, todėl susiradę tinkamus ir už mažesnę kainą bilietus, galite juos rezervuoti, bet atminkite, kad 24 valandų bėgyje, privalėsite nuvykti į tos bendrovės biurą ir susimokėti už bilietus. Priešingu atveju Jūsų pigūs lėktuvų bilietai ir pati rezervacija bus atšaukta. Jei bilietų paieška ir pirkimas vykdomas iš užsienio šalių, nieko sudėtingo, bilietus gali nupirkti ir Jūsų artimieji, kuriems tereikės į rezervavimo sistemą suvesti Jūsų vardą bei pavardę ir bilietai jau rankose. Bet, jei abejojate, kad Jums gali nepavykti tinkamai užpildyti rezervacijos sistemoje pateiktų laukelių, tada rekomenduojama pasikonsultuoti ar į pagalbą pasikviesti giminaitį ar draugą, kuris tai yra jau patyręs ir per minutę Jums suves visą informaciją ir nupirks lėktuvo bilietus.

Lėktuvų bilietų pristatymas

Ar žinote kada geriausia rezervuoti lėktuvo bilietus? Perkate ne dažnai? Bilietų pirkimo laikas rekomenduojamas iki pietų, tai yra 14 valandos, nes tokiu atveju, bilietus, rankoje laikysite jau kitą dieną, žinoma, jei tai darbo diena. Bilietais prekiaujančios bendrovės yra sudariusios sutartis su kurjeriais, kurie gerai atlieka savo darbą. Kurjeris, lėktuvo bilietus gali pristatyti į bet kokią vietą Lietuvoje, tik reikėtų atminti, kad perkant bilietus iš vakaro ar prieš dieną, geriau nesinaudoti kurjerių paslaugomis, nes faktiškai, tai per mažas laiko tarpas tam, kad jie galėtų įgyvendinti Jūsų paslaugą. Jei nutiko taip, kad vis dėlto bilieto Jums neatsiuntė laiku, tai yra paprastas būdas, nekeliant triukšmo ar riaušių. Perkant lėktuvų bilietus internetu, Jūsų buvo prašoma suvesti el. pašto adresą rezervacijos patvirtinimui. Todėl, be jokių sunkumų, lėktuvo bilietą galite atrasti savo elektroninėje pašto dėžutėje, o jei turite ir spausdintuvą, tai kurjerių paslaugos Jums tiesiog nereikalingos. Atsispausdinkite bilietus ir jie pilna teise galioja kaip originaliai atspausdinti bilietai. Taupykite savo laiką ir bilietus lėktuvui užsisakinėkite internetu, tai ne tik patogu, bet ir ženkliai pigiau skrydžių kainų atžvilgiu. Jei nepatinka skraidyti, Jums gali padėti pigus traukinio bilietai internetu arba autobusų bilietai, o jei norite plaukti, keltu bilietai internetu bus pats tas ;) Todėl per daug nesivarginkite sukti galvos, rinkitės tokią transporto priemonę, kuri Jums patinka labiausiai.              

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.