2014 m. vasario 1 d., šeštadienis

Aviabilietai pigiau


Kada galima atrasti aviabilietus pigiau?

Kalbant iš mano asmeninės patirtis, pigūs aviabilietai nebuvo niekur dingę, jie skelbiami kasdien ir per  diena vos ne kas valandą. Todėl visada galima atrasti pasiūlymų pigiems skrydžiams.

Žinant Lietuvių gebėjimus tik verkšlenti, manau, kad jie neieško aviabilietų pigiau, bet tiesiog verkšlena, kad jų nėra. Nieko nepadarysi, tokia mes ta tauta, niekuo neįtiksi ;)

Grįžtant prie bilietų lėktuvams, pigus aviabilietai, kaip jau minėjau aukščiau, skelbiami per dieną po kelis kartus. Žinoma, kad pigių aviabilietų galite ir nerasti, bet tik Jums reikiama kryptimi, nes suprantama, kad lėktuvai neskraido tik dėl tos priežasties, kad šito prireikė Jums :) Bilietus galite atrasti ne tik į Londoną, Barseloną ar Paryžių, bet pigus lektuvu bilietai siūlomi ir į kitus pasaulio kampelius, pavyzdžiui į Ameriką. Galima atrasti pigių bilietų į Niujorką ar net Čikagą, nors nepasakyčiau, kad apie 2000 litų kainuojantis bilietai yra pigus.

Iš kur atsiranda tie pigūs aviabilietai? Oro kompanijos, kurios turi sutartis su Vilniaus, Kauno ar Palangos oro uostais dėl keleivių skraidinimo, visaip kaip stengiasi pritraukti kuo daugiau klientų ir keleivių dažniau skraidančių taip pat. Todėl, dažnai skelbiamos lėktuvų bilietų į tam tikrus reisus akcijos ar nuolaidos. Tam tikros nuolaidos lėktuvų bilietams skelbiamos ir dėl to, kad nesurenkamas reikiamas keleivių skaičius, todėl tokie paskelbimai, dar kitaip vadinami paskutinės minutės skrydžiais, nes jų data ir laikas gali būti Jums visiškai netinkamas. Kodėl? Todėl, kad skrydis gali būti jau už kelių valandų. Na, bet, jeigu sugebėsite susiruošti per kelias minutes, pigius lėktuvo bilietus galite atrasti vos už simbolinę kainą.

Suprantama, kad yra ir daugiau transporto priemonių, kuriomis galima įgyvendinti tuos pačius kelionės sumanymus pakeliauti. Ta kita transporto priemonė gali būti, kad ir keltai, todėl keltu bilietai, lyginant su lėktuvų pigiais bilietais yra truputėlį brangesni ir jei jums reikia pigiai ir greitai nukakti į tam tikrą vietą, keltai gali būti prilyginti kaip stabdis, greitai važiuojančiam automobiliui autostrada. Todėl galima daryti išvadą, kad aviabilietai, jei juos randate kur nusipirkti pigiau, gali Jums pasitarnauti ne tik taupymo srityje, bet ir greitos kelionės iš taško A į tašką B.

Bet, jeigu nemėgstate, nei lėktuvų, nei keltų, galite pasirinkti alternatyvą Jūsų kelionei, jei tai nėra reikalaujama, kad būtų kuo greičiau įgyvendinta. Galite pasirinkti tiek traukinius, tiek autobusus, kurie taip pat gan pigiai Jus pristatys į norimą vietą, tik atminkite, kad apie konfortą kelionės metu vertėtų pagalvoti taip pat ;)

Sėkmės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.