2014 m. balandžio 1 d., antradienis

Kelionių patirtis su skrydžiais




Pigūs skrydžiai ir kelionių patirtis

Apetitas auga bevalgant, tai dažno pigių skrydžių šalininko apibūdinimas. Jiems neužtenka tik nebrangiai keliauti. Reikia, kad kelionė faktiškai taptų nemokama. Bet ar tai įmanoma?

Atsakymas paprastas – taip. Žinoma, toks keliavimo būdas galimas tik tuo atveju, jei žmogus jau buvo pakankamai investavęs pinigų ir laiko. Nereikia tikėtis, kad pigaus skrydžio pasiūlymas bus nemokamas. Už paslaugas susimokėti reikia, bet nuolatiniai ar lojalūs klientai, kurie dalyvauja skirtingose programose naudos turi. Kartais jiems pasiseka ir net tolimus kraštus jie išvysta už labai palankią kainą.

Akivaizdu, kad be galo pigios kelionės, apie kurias pasvajojame daugelis, atsiranda tik su patirtimi. O patirties įgyti nesunku. Poilsio rinkoje egzistuoja ne vienas ir ne du pasiūlymai. Jie maloniai kviečia už pakankamai nedidelę kainą aplankyti kurią nors šalį. Šiose kelionėse patirties įgysite, suprasite kaip veikia visa sistema bei pamatysite savo klaidas. Neretai kaltiname skrydžio bendroves ar turizmo kompanijas, kad jos visada mėgsta lengvai sukčiauti, savo klientus nori apgauti. Tik ar tinkamai mokate kontroliuoti savo išlaidas kelionės metu? Nesistengiate pamatyti per daug? Juk su pigių skrydžių pasiūlymais sugrįžti į tą patį miestą nesunku.

Neretai kelionės mums asocijuojasi su atostogomis. Kiekvienas dirbantis asmuo pasakys, kad tikrų atostogų per metus neturi tiek ir daug, o ir pigus skrydziai patys nesisiūlo. Tada į pigius skrydžius patogu žvelgti, kaip į nedideles išvykas, kurios padeda pabėgti nuo ne visada malonios kasdienės rutinos.

Per metus yra nemažai laisvadienių, tai valstybinės ar kitos šventės. Kuriam galui jas praleisti namuose, kai galima susiorganizuoti nedidelę išvyką. Žinoma, planuoti mokantis žmogus, taip jau organizuoja savo metus. Ir paatostogauti vyksta ne vieną kartą. Aišku, tam tikrus dalykus tanka ir paaukoti, pataupyti ir neišlaidauti, bet visi vargai būna atpirkti, kai lėktuvas pakyla į orą. Dar vienas skrydis su savo įspūdžiais.

Pigus skrydziai Europoje, taip pat kaip ir skrydžių kaina, šiaip yra nepastovus matas, neretai ją veikia papildomi valstybės mokesčiai, finansinė bendrovės padėtis ar kuro kainos svyravimai. Todėl ir aviabilietai pigių skrydžių skiltyse yra skirtingų kainų. Bet ir šie trikdžiai neturėtų kelti papildomų problemų, nes skristi galima į vieną miestą, o savo galutinį tikslą pasiekti autobusu ar traukiniu. Vakarų Europoje traukinių tinklas išvystytas labai gerai, kainos nesikandžioja. Pačios pigiausios kelionės prasideda tik su dideliu patirties bagažu. Jį po truputį dera pradėti krauti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.