2017 m. gegužės 31 d., trečiadienis

Dažnai daromos klaidos keliaujant

Kokias klaidas dažniausiai daro žmonės, mėgstantys keliauti? (II dalis)

Visi puikiai žino, kad kelionės yra vienas iš tų dalykų, kuris mums teikia daug gerų emocijų bei galimybių, tačiau tuo pat metu keliavimas išlieka ir vienu iš tų procesų, kurio metu yra neišvengiama klaidų. Belieka tik pridurti, kad žinant, kokios klaidos, susijusios su keliavimu, yra pačios populiariausios, bus kur kas paprasčiau garantuoti iš tiesų kokybišką kelionę. Taigi, jei norite, kad jūsų kelionės būtų kelionės be klaidų, pats metas paskaityti antrą šio teksto dalį – susipažinsite su dar keliomis, ypač dažnai daromomis klaidomis.

Apie tai, kad neišnaudojamos tokio galimybės, kaip pigus kelionės draudimas internetu, viešbučio nakvynės rezervacija internetu, o bilietai yra neįsigyjama palankiausiu metu,  jau skaitėte pirmoje šio teksto dalyje, tačiau svarbiausia, kad  šių dienų keliautojai turi dar daugiau galimybių, kurios galėtų paversti jų keliones saugiomis, patogiomis ir kokybiškomis bei dovanojančiomis tik pačias gražiausias akimirkas.
Daugybę reikalų galima sutvarkyti dar prieš kelionę
Jei norite, kad jūsų kelionė būtų sklandi bei pavyktų išvengti daugybės netikėtumų, tokiu atveju būtina prisiminti, kad daugybės su ja susijusių  reikalų galima sutvarkyti dar prieš išvykstant. Akcentuoti reikėtų tai, jog automobilio nuoma svečioje šalyje, lankomų objektų sąrašas, valiutos keitimas ir panašūs akcentai, yra tie, kuriuos  galima sudėlioti ne kelionės metu, dar prieš išvykstant. Tai garantuos ne tik kokybę, bet ir užtikrins, kad kelionės metu turėsite daugiau laisvo laiko.
Kuo toliau nuo turistinių zonų, tuo pigiau
Labai didelė dalis žmonių kelionės  metu siekia išleisti kuo mažiau pinigų, tačiau patys prieštarauja sau, darydami esminė klaidą. Dėmesį verta atkreipti į tai, jog  didžioji dalis į kelionę išvykstančių žmonių visas būtinas prekes bei lauktuves  yra linkę pirkti miesto ar kurorto centruose, nepagalvodami apie tai, jog ta  prekė turistinės zonos pakraštyje  kainuoja gerokai pigiau.
Atsisakoma planuoti kelionę iš anksto
Pats metas paminėti ir dar vieną klaidą, kurią daro labai didelė dalis keliautojų. Nors improvizacijos turi daug žavesio, dėmesį verta atkreipti į tai, kad preliminarūs planai, sudaryti dar prieš kelionę, yra labai naudingas dalykas – jie padės sutaupyti daug laiko  pačios kelionės metu, o taip pat sumažins nepalankių įvykių tikimybę.

Taip pat skaitykite:


Daugelis žmonių, ypač tų, kurie keliauja retai, mano, kad kelionės yra vien tik malonius įspūdžius  teikiantis procesas, todėl net nesusimąsto apie tai, kiek daug klaidų yra daroma. Jų sąrašas iš tiesų labai ilgas, todėl su likusiomis susipažinsite tuomet, jei perskaitysite trečią šio teksto dalį. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.