2014 m. rugpjūčio 8 d., penktadienis

Aviabilietai ir Afrikoje aviabilietai




Aviabilietai tam ir yra, kad galėtumėte nukeliauti ne į Afriką

Aviabilietai ir plačiai atvertos durys dar didesnėms galimybėms įgyvendinti svajones. Daugelyje atvejų, pigūs bilietai įtakoja keliautojų pasirinkimą. Kai tik surandami tinkami aviabilietai, iškart suskumbama juos įsigyti ar rezervuoti tam tikram laikotarpiui. Europiečiai savo žemyne gali aplankyti įvairias šalis. Be to, tai ganėtinai pigus būdas pakeliauti dažniau.
Kodėl daugelis pasirenka skrydžius lėktuvu? Į tai atsakyti nėra nesudėtinga. Tai greita ir patogi kelionė. Palyginus alternatyvius būdus, pavyzdžiui, traukinį, autobusą ar automobilį, matome, kad dažniausiai kainos yra žemesnės, nei lėktuvo, bet pagalvojant apie nukeliavimą iš taško A į tašką B, šiuo atveju laimi paslaugos lėktuvais. Jei lėktuvu nuskrendama per 2-3 valandas didelius atstumus, tai pagalvokite, kokia trukmė bus kelionės traukiniu, automobiliu ar keltu, ypač, jei norima pamatyti konkrečią šalį, ne objektus kelyje iki jos. Vis dėl to, labai dažnai galima rasti ir pigių bilietų lėktuvui, tad ir kelionė tampa pigesnė, ir sutaupomas pačios kelionės starto laikas.
Aviabilietus galime įsigyti kelionių agentūrose, internetu iš skrydžio bendrovės ar pasinaudoję pigius skrydžius siūlančių kompanijų pasiūlymais. Pastarasis būdas yra labai praktiškas. Tokiose kompanijose siūloma daug įvairių pasiūlymų žemomis kainomis, todėl išsirinkti tampa gerokai paprasčiau. Prieš apsisprendžiant iš kur pirkti, reikia palyginti kainas. Lygindami rinkitės tos pačios klasės skrydį ir datas. Daugeliu atvejų kelionių agentūrose siūlomi bilietai kainuoja brangiau. Taip yra dėl to, kad už šią tarpininkavimo paslaugą reikia susimokėti.
Geriausi aviabilietai siūlomi pigių skrydžių kompanijose, bet ne tik tai leidžia sutaupyti. Rinkdamiesi ne savaitgalius ir ne šventinį ar atostogų metą, jūs sutaupysite. Pavyzdžiui, palyginkite bilietų kainą skrendant į Paryžių vasaros metu ir žiemą. Keliautojai, kurie nori kuo daugiau sutaupyti renkasi skrydžius ne turizmo sezono metu ir eilinėmis darbo dienomis. Kiekvienas turistas nori keliauti vasarą, bet ar nors kartą bandėte įsigyti avia bilietus skrydžiui ir kitas šalis pamatyti žiemą? Kiekvienas metų laikas visas šalis daro skirtingai patraukliomis. Bet jei bus gaudomi aviabilietai internetu, tai yra visi 89 procentai, kad savo tikslą pasieksite ne tik greitai, bet dar ir pigiau.
Šiuolaikinis gyvenimo tempas skatina mus priimti greitus sprendimus. Jei tik randame palankias kainas, tai būtinai perkame. Ar pastebėjote, kiek per pastaruosius kelerius metus atsirado akcijų? Ir tokių akcijų tik daugėja. Įvairios prekės ir paslaugos akcijų metu kainuoja gerokai pigiau, nei įprastai. Tuo naudojasi daugelis iš mūsų, todėl nenuostabu, kad pamatę palankias bilietų kainas skrydžiui, mes suskumbame juos įsigyti. Vis dėl to derėtų elgtis apdairiai ir susipažinti su visomis sąlygomis.
Visuomet pasitikrinkite datas ir oro uostą, kuriame nusileis lėktuvas. Kartais pigiais skrydžiais skrendantys keleiviai turi išlipti oro uoste, kuris nutolęs nuo miesto ne taip jau ir mažai. Tokiais atvejais reikia paskaičiuoti išlaidas, kurios bus norint pasiekti miestą. Kai kuriais atvejais net neapsimoka rinktis pigaus skrydžio. Taip pat įsitikinkite, kad turėsite galimybę su savimi pasiimti pakankamą kiekį bagažo. Bet visada įdėmiai ir atidžiai skaitykite visas instrukcijas, kurias skelbia pigūs skrydžiai Europoje, tada nekils jokių sunkumų pačios kelionės metu.
Keliauti ir atostogauti mėgsta didžioji dauguma žmonių. Vieni renkasi pažintines, kiti poilsines ar aktyvias. Viskas priklauso nuo pomėgių ir norų. Norint rasti tinkamus pasiūlymus nebereikia ilgai laukti palankių kainų, o tai supaprastino daugelio keliautojų keliones.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.