2014 m. rugpjūčio 17 d., sekmadienis

Pigiausi kaip zuikių bilietai

Kad keliauti mėgsta ir nori daugelis lietuvių bei pasaulio gyventojau, jau senei nėra paslaptis. Kiekvienas renkasi savo svajonių šalį ir kurią norima aplankyti. Taip pat lengvai pasirenkamas ir kelionių maršrutas bei transportas, kuriuos bus vykstama į vieną ar kitą šalį. Jei tai Jūrinė šalis, suprantama, kad traukiniu ten nenukaksite, todėl keliauti ir tą šalį pasiekti keltu yra visiškai patogu ir gali būti, kad pigu. Tolimesnius pasaulio kampelius bandoma pasiekti kitomis transporto priemonėmis, kurios vargina ne taip stipriai, kaip tarkim kelionė automobiliu kokius 3000 kilometrų. Absurdas, pasakysite? Ir aš taip manau, todėl į tokias tolimas ir didelių atstumų keliones vykstantieji renkasi greitesnį, patogesnį ir gal būt, kad patį pigiausią transportą - lėktuvus.

Lėktuvais keliauja apie 70 procentų pasaulio turistų, nes jie ne tik yra pigūs ir jų pagalba galima aplankyti daugelį pasaulio šalių, bet taupo ir kelionės laiką iki norimos aplankyti šalies. Pavyzdžiui, pigiausi aviabilietai į Ameriką kainuoja apie 2000 litų, bet palyginus kainas, kokios jos būna kai nėra skelbiami pigūs skrydžiai šia kryptimi, tai suprasite, kad bilietai į Ameriką net ir už 2 tūkstančius yra labai pigiai. Paimkime, kad ir skrydžius į Australiją. Įprastai, bilietai šia kryptimi kainuoja iki 7000 litų, galima rasti ir skrydį į abi puses. Bet kai skelbiami pigus aviabilietai, tada bilietų kainos svyruoja apie 5-6 tūkstančius ir kas paneigs, kad sutaupyti kelis tūkstančius ir labai daug laiko vykstant į kelionė šią kryptimi nėra naudinga. Šalis randasi kitame kontinente, todėl net ir kelionė lėktuvu į tą šalį gali trukti apie 25 valandas ir įsivaizduokite, 25 valandos skrendant vos ne garso greičiu. Kas būtų jei ten nukakti bandytumėte automobiliu ar traukiniu. Manau, kad tai truktų visą amžinybę arba gerą mėnesį, po kurio nebenorėsite jokių kenguru :)

Keliaujant po egzotines šalis ir susiradus tikrai pigius bilietus skrydžiui norima krypti nedera pamiršti ir dar vieno dalyko, kurio sąskaita taupyti nevertėtų, tai yra draudimas. Kaip žinia, pigiausias draudimas internetu yra ta proga ir galimybė apsidrausti taupant savo laiką, pinigus ir svarbiausia - sveikatą. Įsivaizduokite, kad galvojantys,kad kas kelionėje gali tokio nutikti klysta, nes daugelyje atvejų, egzotines šalis lankančių turistų tekdavo nusivilti, jei atsitikdavo ar patekdavo į draudiminę situaciją primenančias istorijas, kuriose patiriami nuostoliai yra skaičiuojami ne tūkstančiais, bet dešimtimis tūkstančių. Todėl, tam, kad būtų galima išvengti galimai didelės žalos kelionėje verta draustis savo sveikatą papildomu kelionės draudimu. Tik taip jausitės saugūs ir ramūs ;)

O ir bagažo saugumu skrydžio metu pasirūpinti verta. Taigi, viskas keliaujančiųjų rankose ir nesvarbu, kad iki šiol nieko blogo kelionėse nutikę nebuvo. Geriau nelaukti tos akimirkos kai bus galima pasakyti, visada būna pirmas kartas. Pirkite aviabilietus ir drauskite savo bagažą bei sveikatą ir keliaukite si dar didesne šypsena veide.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.